Bine ati venit !

Pe acest Site puteti gasi informatii privind dispozitive de diagnostic si tratament energetic prin biorezonanta, pentru cabinete medicale, cabinete de medicina alternativa (complementara), centre medicale, centre de intretinere si remodelare corporala etc. care s-au dovedit efeciente si au obtinut toate certificarile necesare in Comunitatea Europeana pentru a fi introduse in categoria dispozitivelor medicale.Suntem probabil  cel mai vechi distribuitor de sisteme de diagnostic si tratament de acest tip din tara si in masura sa oferim consultanta pentru organizarea unui cabinet sau centru de profil, privind dotarea si pregatirea profesionala. Concepute conform necesitatilor practicienilor sistemele de biorezonanta prezentate pot fi folosite indiferent de pregatirea de specialitate medicala sau alternativa.

Suntem zilnic "bombardati" cu o imensa cantitate de energie vibrationala din care o mare parte are efect negativ asupra sanatatii.Acesta vine din mediul in care traim, alimentatie,aerul pe care il respiram, apa etc.Influente informationale negative vin si din aerul pe care il poluam, radiatiile telefoniei mobile,computere,TV si alte echipamente electrice sau electronice. Folosirea mijloacelor de investigatie si tratament prin biorezonanta precum si a produselor conexe ne ajuta sa ne mentinem starea de sanatate, sa ne intarim sistemul imunitar si sa combatem stresul si blocajele energetice. Astazi aceste dispozitive sunt folosite in intreaga lume si i-si dovedesc eficienta, confirmata prin cercetari stiintifice. Obiectivul nostru este de a furniza dispozitive care sunt usor de folosit, superioare din punct de vedere calitativ si la cele mai rezonabile preturi comparativ cu alte produse similare. Folosirea acestor dispozitive nu exclude diagnosticul si tratamentul medical clasic, pe care il completeaza.

Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca, organizeaza in fiecare an cursuri de perfectionare in diagnostic si terapie prin biorezonanta, pentru medici prin Centrul Medical Elmavital si catedra de Fiziopatologie. (Detaliile privind datele de desfasurare vor aparea pe Site.)

We welcome you to energy medicine for your very good health. Biorezonanta.org uses the most advanced and effective bioresonance systems in energy medicine today for health screening and energy balancing. This new technology is set to improve the man's health. Developed with the professional complementary practitioner in mind the Bioresonance systems include a comprehensive coverage of the body's systems, bio-chemistry and therapeutic remedies. What ever other therapies you practise your training and skills can be used in conjunction with this system bringing you all the benefits of a truly effective treatment session for your Clients. All life on earth is bombarded with millions of patterns of energetic information every moment of every day and night and a lot of it is negative and manmade. This information comes from how our food is grown and water is processed, what we put out into the atmosphere in the form of pollution and then breathe in and the unseen and unheard information in the form of radiation from phone towers, mobile phones, computers, strip lights, TV screens, other electrical equipment and information from space. Everything in life, including our bodies, is a mass of vibrating frequencies, patterns, light and sounds, we are energetic beings and as we are regularly exposed long enough (and sometimes short enough) to disharmonious information which we cannot hear, see or maybe sense in other ways, then it can negatively affect us by creating energy blocks which accumulate in the body and field of each of us, animals and plants included, resulting in poor health, serious illnesses and pain. Therefore, regular bioresonance treatments and/or using any of the energy medicine products ‘every day’ helps to maintain balanced health by strengthening the immune system and releasing the energy blocks . Energy Medicine Systems are wonderful tools to assist the creative practitioner. They are not meant to replace the skills brought to the healing and treatment sessions of clients Biorezonanta magnetica, www.medicina-cuantica.ro Total Top Director web

 

BIOREZONANTA

Tehnica de diagnostic si tratament in camp energetic prin biorezonanta este bazata pe o tehnologie care detecteaza si citeste oscilatiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare molecula, celula, organ, glanda sau sistem al organismului si face parte din categoria tratamentelor de medicina complementara.

Dispozitivele de bioreznanta  de ultima generatie concepute in urma nenumaratelor studii stiintifice analizeaza procesele biologice ca un tot si trateaza adevaratele cauze ale problemelor de sanatate.Unele rezultate contrar evidentelor nu sunt acceptate de medicina conventionala.

Undele radiante se misca in spatiu ducind cu ele un flux urias de energie si informatie. Totul pe pamant si in univers exista intr-un spatiu energo-informational. Cercetatori rusi si germani au demonstrat ca organismele vii produc semnale electromagnetice incepind chiar de la nivel celular, cu un spectru foarte larg. Aceste semnale dirijeaza toate procesele biochimice din organism si sunt responsabile de generarea vietii si de sfirsitul ei. Inceputul oricarei boli se produce la nivel functional, al schimburilor de informatie electrica. Desi nu putem inca analiza semnalele electromagnetice cele mai subtile, putem sa analizam schimburile bioelectrice la nivelul macro al organismului, pe acesta baza putind fi analizata cu mijloace moderne, starea de sanatate.


Schimburile de la nivel celular sunt nu numai electrice dar si electromagnetice producindu-se intr-o anumita gama de frecvente.Tratamentul biofizic este considerat metoda cea mai promitatoare de imbunatatire a capacitatilor de autovindecare ale organismului.

SCURT ISTORIC

De peste 3000 de ani se stia in medicina chineza ca energia influenteaza direct activitatea organelor si ca aceasta activitate este supusa unor vibratii ritmice. Intre timp, existenta meridianelor energetice si a blocajelor pe meridiane a fost dovedita si prin nenumarate studii de catre medicina cuantica. Cercetarile  au fost incepute in 1923 de catre omul de stiinta rus Alexander Gurwitsch si continuate apoi in 1936 de astronomul si biologul american Gustav Stromberg, care a aratat ca dezvoltarea flintelor vii este legata de existenta unor "unde nemateriale".

 In 1973 Dr. Fritz-Albert Pop, demonstreaza emisia de bio-fotoni de catre celulele vii (http://www.biophotonik-international.de/biophotons.htm ). El a construit un instrument care masoara energia electromagnetica radiata de celulele corpului. Astfel a putut sa demonstreze ca fiecare celula a corpului proceseaza frecvente rezonante si reemite unde electromagnetice. Undele traverseaza spatiul cu viteza luminii, iar comunicarea dintre celule se face pe mai multe frecvente.Desi nu exista o teorie unica care sa explice acest fenomen, o privire asupra biologiei celulare pe baza fizicii moderne poate sa furnizeze o explicatie plauzibila.

Materia vibreza cu o frecventa unica rezultata din incarcarea electrica la nivel atomic.In consecinta toate celulele si tesuturile sanatoase, toxine, microbi, virusi ca si medicamente si remedii produc oscilatii elctromagnetice proprii, caracteristice ca un fel de semnatura electronica. Acest fapt a fost verificat cu ajutorul spectroscopiei, care poate identifica substantele dupa campul energetic pe care il produc. Biologia celulara evidentiaza ca orice celula are doua tipuri de receptori la nivelul membranei celulare, un tip de receptori care detecteaza substantele si modificarile chimice si alt tip care detecteaza semnalele electromagnetice.Experimentele au aratat ca receptorii electromagnetici au o sensibilitate de sute mai ori mai mare fata de cei chimici. Acest simplu fapt de observatie la nivelul energiei cuantice poate explica efectul remediilor homeopatice in dilutii mari.  Tot el a aratat ca ADN este o mare magazie de bio-fotoni.

Biochimistul Lehninger, sustine ca organismul isi directioneaza reactiile chimice prin vibratii electromagnetice (biofotoni) si ca nici o reactie chimica nu poate avea loc daca un electron nu este activat de un foton cu o anumita lungime de unda si o anumita energie. Cercetarile recente facute de dr. F. A.Popp si W. Ludwig arata ca si efectul produselor homeopate este determinat de vibratiile substantelor in cauza. Prof. Dr. Cyril W. Smith, dr. R.S.V. Choy si dr. J.A. Monro (Univ. din Salford, Anglia) au dovedit ca reactiile alergice pot fi neutralizate prin vibratii electromagnetice de o anumita frecventa. Practic vibratiile unui alergen pot fi absorbite, apoi sunt supuse unei inversii electronice si retrimise catre organism, simptomele alergiei disparand in cateva minute. Primul aparat pentru tratament a fost creat de dr. Franz Morell si Erich Rasche.

BAZELE BIOREZONANTEI Se stie ca activitatea fiintelor vii este acompaniata de aparitia constanta a unui curent pulsativ alternativ slab, determinand existenta unui camp electromagnetic. Fara acest camp electromagnetic, practic nu exista viata. Viata pe Pamant s-a dezvoltat intre poli electromagnetici ce rezoneaza cu poli similari ale diferitelor forte din univers. Astfel, componentele atomice ale celulelor vii se afla sub influenta unui camp electromagnetic oscilant determinat de cooperarea optimala a multiplilor poli electromagnetici cu componente ale unui spectru electromagnetic oscilator ce vine din Univers, in mod special de la Soare si de asemenea de la planeta noastra Pamant. Functionarea organismului are loc in limitele unui camp electromagnetic oscilant numit "camp electromagnetic biologic". Fiecare actiune externa, impuls sau raspuns al organismului la stimuli este determinat de variatii ale frecventei de vibratie a componentelor celulare, dar aceste variatii ale frecventei trebuie sa se intample numai intr-un interval biologic, asa numita "fereastra biologica"

Termenul "rezonanta biologica" este inteles ca pocesul in care aceste frecvente ca impact extrior sunt obstructionate la un anumit nivel al organismului de catre structurile functional organice si ca tesutul corespunzator inceteaza sa se mi conformeze informatiilor patologice existente si incepe sa functioneze sub influenta unui nou model informational din exterior.In idea de a fi in rezonanta cu diferite organe si sisteme au fost dezvoltate programe computerizate. 

 Prezenta fenomenului de biorezonanta in sistemele biologice este cauzat de urmatorii factori: caracteristicile oscilatiilor ( coincidenta spectrului oscilatiilor creste posibilitate aparitiei fenomenului de biorezonanta); frecventa (pentru ca efectul sa apara, frecventa oscilatiilor aplicate trebuie sa corespunda cu frecventa insasi a sistemului) ampltudinea ( cu cat amplitudinea este mai mare cu atit mai mult creste posibilitatea raspunsului rezonant) Savanti rusi si germani au dovedit faptul ca receptorii cimpului electromagnetic sunt reprezentati de sistemul de meridiane si punctele de acupunctura.In cursul cercetarilor experimentale, in zonele indicate s-au evidentiat curenti si unde electromagnetice de joasa frecventa care aveau un indice maxim de amplituine intr-o zona de frecvente discrete in limita 1-10 Hz. S-a descoperit ca atunci cind senzorul este detasat de zona punctului de acupunctura, amplitudinea undelor descreste semnificativ iar distributia spatiala in zona de proiectie a punctului are caracter aleatoriu.Undele inregistrate in zona corpului in afara punctului biologic activ, aveau caracter de zgomot de fond iar amplitudinea era de 5-10 ori mai scazuta decit in zona de proiectie a punctului In lucrarile cercetatorilor americani (Rife, Clark, Statford etc.), se evidentiaza ca frecventele d rezonanta nu se limiteaza la spectrul 1-100 Hz. A fost dovedit ca frecventele de rezonanta pot varia de la 0,1 Hz pina la mai multe milioana de Hz. Toate organismele vii au tendinta de acumulare de informatii patologice. de acea este intodeuna necesar sa fie distruse numai acele oscilatii care exista la un anumit moment si sunt influentabile. Inrucit informatiile sunt acumulate intr-un mod constant vor apare din nou alte informatii patologic. In consecinta daca o boala se afla in stadiu acut sunt necesare 3-5 sesiuni. Daca dimpotriva boala s-a cronicizat pot fi necesare 8-20 de sedinte de tratament biorezonant. Spre deosebire de tratamentul prin impusuri electrice metoda de tratament prin frecvente trapeutice create de un cimp electromagnetic are mai multe avantaje: sedintele de terapie se executa fara ca pacientul sa aiba vreo senzatie neplacuta si lucrul cel mai imporatant supradozarea tratamentului este imposibila. Se cunoaste ca spectru de frecventa al preparatelor homeopatice sunt urmatoarele: potentele joase (pina la dilutia D6) au spectrul de pina la 300 Hz, cele medii (D6-D7) au de la 300-1000 Hz, iar potentele inalte (D12-D200) au de la 1000 la 10.000 Hz. In consecinta anumite analogii pot fi stabilite in legatura cu tratamentul pe baza de oscilatii electromagnetice.

"Fenomenologia electromagnetica nu este un epifenomen, un efect "aditional", rezultat al fenomenelor biochimice, ci se manifesta specific si chiar, uneori, cvasiindependent (nu intodeauna superpozabil celui biochimic cu care este asociat). Organismele vii, ca sisteme deschise, cibernetice, adaptative si informationale, comunica si se autoregleaza prin fenomene biochimice, unele dintre acestea bine cunoscute, dar si prin fenomene electromagnetice, tranziente(descarcari rapide, variabile, impulsuri) abordate sporadic. (Cornelia Guja - Aurele corpurilor interfete cu cosmosul. Ed.Polirom.2000).

                       
http://www.firmania.ro

TERAPIA PRIN BIOREZONANTA Conceptul de diagnostic si tratament "bio-energo-informational" se bazeaza pe detectarea centrilor sau sistemelor patologice cu poli electromagnetici anormali, eliminarea acestora, precum si detectarea elementelor capabile sa oscileze in armonie cu frecvente electromagnetice normale. Prin urmare polii echipamentului bio-informational, fiind in rezonanta cu componentele moleculare atomice si subatomice (protononi, neutroni, alte particule), sunt capabili sa transporte si sa transmita informatia necesara restabilirii functiei sanatoase a organismului.

 Medicina bio-informatica are ca scop monitorizarea schimburilor de semnale electrice putand sa determine cauza imbolnavirilor surprizand astfel boala in stadiul nemanifest si astfel sa incerce o influentare terapeutica, mai degraba decit sa aplice masuri paleative bazate pe simptome. Undele radiante se deplaseaza in spatiu transportind cantitati mari de energie si informatie. Tot ce exista in univers si pe pamant exista sub forma energo-informationala. Undele energetice de anumita frecventa si amplitudine ale organismelor vii contin informatii referitoare la sursa adica ele reprezinta totalitatea radiatiilor sistemelor si organelor.    Acest lucru se poate observa cu ajutorul computerului tomograf, pe imagine termala sau prin alte mijloace de inregistrare a radiatiilor organismului obtinute fie direct fie prin reflectarea undelor de la nivelul diferitelor organe.

Terapia consta in corectarea functiilor organismului prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modificarile avand loc la nivel de celula. Aceasta metoda permite tratarea multor afectiuni fara interventia farmaco-terapeutica (medicamentoasa sau pur si simplu invaziva).Treatmentul prin biorezonanta nu foloseste deci o stimulare electrica ci preia semnalele produse de organism prelucrindu-le, dupa care prin normalizare sunt returnate organului interesat, producindu-se astfel efectul de normalizare homeostazica

Asa cum s-a amintit, organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice foarte slabe. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sanatos. Daca omul se imbolnaveste sau daca un organ al sau incepe sa lucreze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care depasesc frecventele aflate in intervalul biologic. Daca organismul nu poate readuce balanta intre fiziologic si patologic prin propria sa putere (reducand frecventele patologice la un nivel minim), boala va progresa, materializandu-se tot mai mult in plan fizic. Aparatul de biorezonanta primeste informatia de la pacient si separa semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrand informatia energetica, pe care o retransmite apoi pacientului ceeace contribuie la reglarea functiei perturbate.

Intr-un sistem fiziologic, care din cauza unor perceptii discordante a fluxului energoinformational din mediul extern , prin intermediul sistemului de meridiane al corpului, se afla constant in stare de depresie, schimbarile structurale duc la tulburari functionale si mai apoi la schimbari organice. Aceste schimbari determina radierea in spatiu de informatiile negative de unda privind starea lor modificata prin intermediu canalelor energetice (meridiane) si determina in final starea emotionala a unei persoane si comportamentul sau.

Terapia prin biorezonanta cuprinde doua aspecte, tratamentul exogen si cel endogen.Ideia de tratament biorezonant (BRT) introdusa si probata stiintific in 1977 de catre F.Morel consta in folosirea oscilatiilor electromagnetice subliminale preluate de la pacient si reintroduse in organism dupa ce au fost procesate intr-un anumit mod (terapie endogena) Terapia in camp electromagnetic este de asemeni o terapie rezonanta dar spre deosebire de MORA therapy, campul electromagnetic care intra in rezonanta cu organismul, este unul extern si deci poate fi denumita terapie prin biorezonanta externa.

Terapia in camp electromagnetic este de asemeni o terapie rezonanta dar spre deosebire de MORA therapy, campul electromagnetic care intra in rezonanta cu organismul, este unul extern si deci poate fi denumita terapie prin biorezonanta externa.

Scopul diagnosticului si al tratamentului prin biorezonanta este deci acela de a restabili o circulatie optima energo-informationala la nivel de organe si sisteme, in rest natura are grija ca vindecarea sa se produca.In acest proces poate fi luat in considerare si aportul unor preparate homeopatice si suplimente nutritionale.

Numarul sedintelor de tratament variaza dupa vechimea boli si coeficientul de raspuns al individului. Nu exista doua persoane care sa reactioneze in acelasi mod astfel ca si numarul de sedinte necesare este greu de apreciat.

Cercetari in Europa de vest si Rusia au aratat ca folosirea metodelor biorezonante au efecte pozitive intre 75%-85% din cazurile de: boli cardio-vasculare, bronho-pulmonare, boli cronice degenerative, tulburari endocrine, sindroame dureroase, probleme legate de rinichi si vezica urinara, boli dermatologice, alergii, afectarea sistemului imunitar, oboseala cronica, stres etc.

EFECTE ALE TERAPIEI BIOREZONANTE

Principalele efecte obtinute sunt:

 - Imbunatatirea circulatiei cu cresterea aportului de substante nutritive;

 - Aport crescut de oxigen in tesuturi si celule;

- Eliminarea  blocajelor;

- Stimularea metabolismului si eliminarea deseurilor metabolice;

- Imbunatatirea energiei celulare, cresterea vitalitatii si a performantelor fizice si psihice;

- Accelerarea proceselor de vindecare;

- Activarea circulatiei limfatice;

- Activarea sistemului imunitar;

- Optimizarea sistemului nervos, etc.

  
Cercetari pe 665 de persoane au urmat serii de tratament prin terapie bio-rezonanta au aratat ca media eficientei terapeutice este de 71%. Tratamentul cu frecvente a fost aplicat la nivelul punctelor de acupunctura conform starii functionale diagnosticate. In anumite cazuri, (neurodermatite, psoriazis, si altele) in afara de tratamentul la nivelul punctelor de acupunctura a fost aplicat si un tratament local. Programul individual de frecvente a fost alcatuit separat pentru fiecare pacient. intrucit capacitatile diagnostice ale sistemului software-hardware "ROFES" este limitat la 15 Hz, pentru un tratament complet a fost nevoie sa se foloseasca frecvente aditionale. Pentru a se compune combinatii de frecvente au fost folosite lucrarile lui R.Voll, P.Schmidt, R.Rife, V.Ludwig, D.Bar, R.Herber, H.Clark, D.Harvey, R.Staford si altii. Numarul mediu de sedinte au fost de 10-16, zilnic. In anumite cazuri seria de tratamente a fost repetata dupa 2-3 saptamini.Alaturi de acest tratament toti pacientii au primit preparate individuale homeopatice create prin transferul frecventelor pe granule inerte homeopate. Merita sa fie mentionat ca metoda de terapie prin biorezonanta este compatibile si cu alte metode ale medicinii alternative.

Ca orice metoda de tratament terapia in cimp electromagnetic, are contrindicatiile sale.Ele sunt urmatoarele: sarcina, boli cardiace decompensate, pneumoscleroza cu tendinta la hemoragie, infart de miocard cu mai putin de doua luni in urma, boli congenitale ale sistemului nervos, toate acestea fiind de fapt contraindicatii relative.
 
 
Copyright © 2008 SC QUANTMED SRL